بهای معاملات نفت روز جمعه با ادامه افزایش موارد جدید ابتلا به ویروس کرونا در آمریکا و سایر کشورهای جهان و تشدید نگرانیهای بازار نسبت به دورنمای تقاضا، کاهش یافت و نسبت به قیمت نهایی جمعه پیش اختلاف چندانی نداشت.
بازارهای آسیایی در معاملات امروز با روند کاهشی همراه شد در حالی که افزایش میزان مبتلایان در بیشتر کشورهای جهان، نگرانی ها را نسبت به بهبود اوضاع اقتصادی بیشتر کرده است و در این میان، قیمت نفت را نیز با رونئ منفی همراه کرده است.
قیمت نفت تحت تاثیر افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا در آمریکا و کشورهای دیگر که ممکن است به وضع محدودیت و افت تقاضا برای سوخت منجر شود، روز دوشنبه برای دومین روز معامله متوالی کاهش پیدا کرد.
تنش بین آمریکا و چین به بهانه استقلال هنگ کنگ افزایش پیدا کرده و این موضوع بر بازار نفت و تقاضای طلای سیاه سایه انداخته تا آنجا که قیمت هفتگی نفت با کاهش همراه شده است.
طبق پیش بینی سرپرست تحقیقات نفت و گاز جی پی مورگان ، کمبود نفت تا ۲۰۲۵ به ۶.۸ میلیون بشکه در روز می رسد و قیمت نفت تا ۱۰۰ دلار و یا بیشتر افزایش می یابد.
بهای معاملات نفت روز جمعه تحت تاثیر تاکید اوپک و متحدانش بر پایبندی به کاهش تولید نفت و نشانههای بهبود اقتصاد جهانی، با افزایش بسته شد و رشد هفتگی چشمگیری را به ثبت رساند.
قیمت نفت در معاملات روز چهارشنبه در پی آماری که رشد ذخایر نفت و فرآورده های نفتی آمریکا را نشان داد و نگرانیها نسبت به مازاد عرضه و افت تقاضا در این کشور در بحبوحه شیوع ویروس کرونا را برانگیخت، کاهش پیدا کرد.
قیمت نفت در اولین روزکاری بعد از نشست اوپک و اوپک پلاس، با رشدی حدود ۲ درصدی قیمت همراه شد تا نفت آمریکا نیز مانند نفت برنت به بالای ۴۰ دلار در هر بشکه برود.
در حالی که بازارها منتظرند ببینند آیا تولیدکنندگان بزرگ نفت بر سر تمدید کاهش بی سابقه تولید نفت به توافق خواهند رسید، قیمت نفت در بازارهای جهانی روز جمعه شاهد افزایش بود.